top of page

get discovered

join the fam!

Ben jij de volgende op de lijst om Jenphia Model te worden? Als je tussen de 14 en 22 jaar bent, 1.75 en 1.82 meter lang bent en een confectiemaat van 32-36 hebt, nodigen we je van harte uit om je aan te melden via het aanmeldingsformulier hiernaast. Als je bij ons past, staan we klaar om contact met je op te nemen. Meld je vandaag nog aan en word misschien snel deel van de Jenphia familie!

Wil jij samenwerken met ons binnen onze Jenphia Talents pool? Dan mag je je ook aanmelden! 

VOORWAARDEN
AANMELDING

Bij Jenphia Models hechten we veel waarde aan natuurlijke foto's. Dat houdt in dat de foto's onbewerkt moeten zijn, zonder gebruik van filters, photoshop of FaceApp, en dat je geen make-up in de foto's draagt.

Daarnaast is het belangrijk dat je de foto's in mooi daglicht maakt met je smartphone of camera. Kies een goede form-fitting outfit, zoals een skinny jeans en een zwart hemdje om je look mee af te maken. Upload minstens 2 foto's waar je helemaal op staat en 2 portretfoto's van je gezicht (voorkant en profiel). Zo kunnen we een goede indruk krijgen van je uiterlijk en kun je meedoen aan onze modellenselectie. Wees overtuigend en warm en laat jouw unieke schoonheid stralen!

CAN'T WAIT TO SEE YOU!

Upload je gekozen foto's onder jouw naam in de bestandsnaam. Een voorbeeld hiervan is: JaneDoe1, JaneDoe_2, JaneDoe3, enzovoort.

Lukt het je niet om de foto's te uploaden? Stuur ze dan naar info@jenphiamodels.nl

We kunnen niet wachten om je te ontdekken!

meld je aan!

Choose File

WAARSCHUWING

Jenphia Models vindt de veiligheid en het welzijn van aspirant-modellen van het grootste belang. Super trots zijn wij op onze professionaliteit en betrouwbaarheid. Wij voelen ons daarom verplicht om modellen te waarschuwen voor mensen die azen op hun ambitie.

Wees voorzichtig wanneer je benaderd wordt door iemand die beweert een vertegenwoordiger van ons bureau te zijn. Voordat je ermee instemt, verifieer hun identiteit door ons direct te BELLEN. Wij helpen je graag!

Let op: Jenphia Models doet geen interviews via Skype, we vragen geen foto’s in het naakt of in lingerie en we vragen geen betalingen. Mocht je worden benaderd door iemand die zich als vertegenwoordiger of manager van een agentschap voorstelt, waarschuw dan onmiddellijk jouw ouders of een verantwoordelijke volwassene, en waarschuw ons direct.

 

Wij wensen je veel succes, en vergeet niet: wees veilig.

bottom of page